Wireless hack utánlövés

A reakció hajlamosak érdekesebbek és viccesebbek lenni, mint maga a hír. A hatvan másodperc alatt feltört MacBook esetében is ez történt. Az Apple Core pontosította a postját, hogy megjelenjen a ‘nó para, nem az Airportot törték meg’ információ is. A Cult of Mac reggel még azon filózott, vajon OS X volt-e a feltört gépen, mert ezek az inteles macik már annyi mindent tudnak futtani. (Egyébként OS X volt, mellélőttek a srácok.) És ha ez nem lenne elég, akkor az Infinite Loop-on is a tagadás alfája és omegája várja a kedves olvasót.

Lazán kapcsolódik:

Upd:

 • Az össznépi játékba beszáll John Gruber is
 • Aztán Rui Carmo. Magyarázat, kérdések és némi összesküvés-elmélet, az eddigi legjobb írás a témában.

11 Replies to “Wireless hack utánlövés”

 1. inkább azt mondd meg nekem, hogy az miét van, hogy van az airport base stationom, meg van itt 2 laptop meg egy asztali maci g5. és hogy a laptopok szuperfaszák, az asztali, az meg hol 3 pucukányi jelet fog, hol meg eldobja a hálóról magát. ezmiez?

 2. Első blikkre szívásnak tűnik. Ha valamelyik laptoppal csinálasz ad-hoc hálózatot (Create Network a menüben), és arra kapcsolódsz rá az asztalival, akkor is ilyen instabil? Így hirtelen egyéb tesztötletem nincsn.

 3. Majd bM-et el ne felejtsd linkelni… szerintem is szuksegtelen, aki a bM-et nem ismeri, annak addig jo, meg aztan a hulyeseg fertozo ugye, legalabbis ok is valahonnan kaptak, meg hat arrafele a valosagtorzito mezo is valahogy, pedig nincs is ott Jobs, illetve Jobs mindenhol ott van, mert o mindenhato, de azert megis.

  :)

 4. Nem felejtettem, egész tisztességes írást hoztak végül össze. Még esetleg abban lehet bízni, hogy az sg.hu ír a feltört macbookról, és akkor lesznek vicces kommentek. :)

  (Egyébként nyilván kell fansajtó is, meg mac kultusz, csak amikor az egyetlen magyar hírforrás ilyen, az zavaró.)

 5. Anno volt par… legalabbis amikor en kezdtem macezni 2005 elejen, meg tobb magyar online maces magazin volt.Na, azok kozul a bM meg partatlannak tunt… igaz, lehet csak en nem vettem eszre.

 6. Aadaam: Igen, a beszmek régen sokkalta jobb volt. (Az ősidőkben, amikor még kommentelni is lehetett az apróhirdetéseket, meg kifejezetten sokat tanultam onnan.) Viszont régi alternatívákat nem tudnék sorolni a mára erősen dtp témájúvá vált macmailen túl.

 7. a beszmek baja az unalom. unatkozó gyerekek nem építenek kontentet, és lássuk be, az ott felgyűlt júzerek java akkor virul igazán, ha van valami jóféle flém. dombi hírei még mindig elég jók és jókor jönnek, amit én nagyon hiányolok, hogy a szoftvereket senki se figyeli, mi van új, mi frissült… ilyen kéne nagyon. aztán meg ami a nagy baja még, hogy pár kereskedő igen pofátlanul arra használja, hogy a saját üzletét süsse pirosra, amit én mint elv, nem tudok elfogadni. amikor egy “vélemény” azért az, ami, mert az üzleti érdek úgy kívánja… és erre mint friss guanora, rácsapnak a buta tizenévesek, és dagasztják a szaharát, az igen szánalmas. ez van, sajnos. magyar kereskedő nem tanulta még meg, hogy akkor is besétálok a kelepcéjébe előbb vagy utóbb, ha nem rángatja a lábam.

 8. Első körben kéne egy hírszerkesztő. Nem csak szoftverekről, hanem akár hardverekről (The Mouse BT II - ez pl. mai hír), kiegészítőkről. Mindezt úgy, hogy elrugaszkodnak egy kicsit az almától. Ne csak az legyen hír, ami magán viseli Jobs aláírását. (A fan hozzáállásról nem is beszélve.)

  A szoftverfigyelés furcsa üzlet a maces világban, mert a két nagy (versiontracker, macupdate) ebből akar megélni. Pedig az általuk kínált szolgáltatás lassan megoldható pár rss feeddel. Érdekes lesz nézni hogyan próbálnak - megpróbálnak-e - megújulni.

 9. az milyen lenne, ha aki regisztrál, az megadhatná, milye van, hard, szoft, és akkor ezekről súlyozva lehetne duma.

Comments are closed.