Pletykák

Nincs iTelefon, nincs érintőképernyő, nem tért vissza a cég a szigorú titokban új cégek által fejlesztett PowerPC procikra, Jobs nem jelentette be a lemondását. Viszont az iTunes ikonján kék lett a hangjegy.

Nincs itt semmi látnivaló, menjenek tovább.

14 Replies to “Pletykák”

 1. Pingback: konnektor
 2. leszámítva az ilyen apróságokat hogy jobs disney részvényes úgygondolta kidobál pár filmet az itunesra, zuhantak az árak, normális kijelzőt kapott végre a cucc ami nem karcolodik … amugy lényegtelen dogok :)

  Igaz, a főújdonságokként szárnyrakapott plettykák elmaradtak.

 3. cserélgetik a procikat a gépekben, ami nem meglepő, hisz ez az intel-féle filozófia, hogy szikszomra minden félév egy új proci, ha kell, ha nem. én azt gondolom, befejeződött az apple pécésedése úgymond, és amíg nem buknak az intellel egy nagyot, nem várható változás. elvesztettünk egy kedvelhető márkát, kaptunk kompatibilitást a sátánnal - bocs, a windowssal - mindenki maga dönthet, megérte-e a csere. egy péniszhosszúsági verseny ez, ahol nem az élvezetes szeretkezés a fontos, hanem hogy mekkorával és hányszor. amit ha elmúlt az ember huszonöt, bizton tud, hogy nem a legfontosabb. ja, hogy apple. ami bőrt még le lehet, lehúznak az ipodról. szemtelennek tartom, hogy míg egy motorola a telefonjait képes normálisan lefösteni, addig jobsék most jutottak oda, hogy talán egy hétnél többet is kibír a holmi anélkül, hogy behányj tőle. és ez nem mint csöndes upgrade, hanem mint szenzáció van tálalva.

 4. A nagy újdonság az az volt a tegnapi iMisén, hogy uszkve húsz év “we don’t talk about unannounced products”-elvét felborítva egy nagyon félkész terméket mutattak be (még csak fedőneve van – iTV). Béta-kultusz meg minden, és biztos ezt is az inteles váltás okozta fokozódó piaci versenyhelyzet miatt van, satöbbi satöbbi….. De most akkor min fognak csámcsogni a MacPletykás oldalak, ha az Apple fél évvel előre lelövi a poént? (Tudom, tudom, érintőképernyős iPod meg iPhone… Ja meg az Asteroid…)

 5. azzal, hogy előre bejelentette az itv-t, így talán adott egy pofont a pletykaoldalaknak

  melesleg úgy vártam titokban egy apple lábhajtásos nokedliszaggatót fw800-al, érintőképernyővel, háromsávos gsm-mel. és tessék! már majdnem csalódott lettem

 6. nem tudom mennyire számít az apple marketing stratégiájának alakításában, de az usában jóval a piaci megjelenés előtt publikus adatbáziskban elérhető módon tesztre kell adni minden rádiós kütyüt. így elég nehéz “available today” meglepetés termékeket csinálni amiben van wifi, bluetooth vagy 3G, gsm… inkább bejelentik előre? amúgy meg az iTV akkora illuzió, hogy ihaj! de ezt már már megirtam máshol, csak úgy látszik a trackback nem működik.

 7. kuszi: Pont az elmaradt dolgok miatt írtam. Mert például az iPhone 2003 óta “marad el” rendszeresen, ennek ellenére minden Apple esemény előtt megírják, hogy most jön. Ennyire nem lehetnek hülyék a macfanok.

  (Az új iTunesről készülök írni, nekem az volt most A Fejlesztés.)

  Gazs: Nyitott kérdés, hogy a béta kultuszt átveszi-e annyira az Apple, hogy kommunikálni is kezd, misén kívül, a hívekkel. Vagy ennyire azért nem lesz Biznic 2.0, csak valamit kellett a várakozó tömegek elé rakni?

  sala: Pedig mekkora lenne az a nokedliszaggató. Ennél csak egy iGrill forgatómotornak örülnék jobban. ;)

 8. No igen. Nem csak az UNO új verziója nyesi vissza az iTunes 7-et, jelent meg app külön erre a feladatra. Nem backupol, nincs undo, nincs uninstall, saját felelősségre használható. Én még nem próbáltam ki.

 9. Jelentem, a visszaaquásító program működik. Még az ikont is visszacseréli zöldre (bár a Burn/Browse gomb továbbra is lent marad).

 10. Csak szabvány aquát szereti, graphite alatt is pont ugyanúgy néz ki (ezek szerint így se a standard widget-eket használja, hanem csak átrajzolja a már meglévőt)

Comments are closed.