iTunes downgrade

 1. a) Kapcsold ki az AppZapperben a rendszerösszetevők védelmét. -e nélkül nem engedi törölni az iTunes-t - majd húzd rá az iTunes.app-ot az AppZapperre.
  b) Keress rá Spotlight-tal az iTunes szóra.
 2. Az iTunes Music nevű mappán és a Previous iTunes Library-n kívüli összes találatot töröld. (Ha egynél több verziót ugrasz vissza, úgy a Previous is mehet.)
 3. Szerezz egy régebbi - ötös, hatos - iTunes-t, iPod cédéről, havertól, apple.com-ról
 4. Importáld vissza a teljes Libraryt. Másold vissza a régebbi Libraryt az iTunes Music mappába, és nevezd át iTunes Librarynak.
 5. Nézd, hogy kevesebbet eszik az audiolejátszód. Örülj.

Update: Kiegészítve Vix kommentje alapján.

6 Replies to “iTunes downgrade”

 1. [markup=]Főleg kevesebb processzort. Eddig olyan volt, mintha a háttérben a Jégkorszak négyet renderelné a gép.

 2. [markup=]Pedig azt hittem, hogy csak a windowsos portot szúrták el ennyire…

  Nekem a 2,4 Ghz-es processzoromból 25-30% körül használt a 7-es, a 6-os pedig 2-3%-al elvan.

  Macen nemtom hogy van, de windows alatt az iTunes mappában van egy olyan, hogy Previous iTunes Libraries, és ebben benne van az előző verzió library fájlja, úgyhogy vissza lehet menteni azt. Hátránya, hogy a verzióváltás óta történt módosításokat újra meg kell csinálni…

 3. [markup=]Sajnos nem. A windowsos QuickTime általában rosszabbra sikerül, de az iTunes-ok eddig nagyjából hasonlóak lettek.

  A Previous iTunes Library macen is megvan - a ~/Music/iTunes/ alatt található - viszont esetemben ez nem volt járható út, mert két verziót léptem vissza. De jogos az észrevétel, beszerkesztem a postba.

 4. [markup=]asszem unikális vagyok. sem a g4-eimet, sem a g5-öt nem lassította be, nem vettem észre semmiféle processzidő zabálást. és még tetszik is az új felület

 5. [markup=]Szerencséd van, Sala. Ahogy olvastam, eléggé változó a felhasználók tapasztalata a hetes itunes-szal. Nekem eddig ez a legrosszabb upgrade tapasztalatom. (Valószínűleg mert a teljes libraryt törlő iTunes 2-es bugból kimaradtam)

Comments are closed.