Ízlelgetve!

A Microsoft riválisainak kutatói felépítettek egy teljes rendszert, amit már Taiwanban tesztelnek és jövő év közepén piacra is dobják. Hónapokkal ezelőtt már lehetett hallani híreket arról, hogy a konkurens Apple valami nagyot akarnak szakítani, érintőképernyősen, de most végre lehullt a lepel is. A Mac Tablet névre keresztelt szerkezet főleg az úgy nevezett harmadik fél felé irányítja a számítógépezőt, tehát például az otthoni fény-, fűtés-, audiovezérlés, vagy a riasztó működése, a géppel végezhető funkciók vége tényleg csak a fantáziánk határa.

(Hajdú Online - 2007, a jövő éve)

(via beszéljükMac)

5 Replies to “Ízlelgetve!”

  1. Fogalmam sincs, mivel sikerült összehozniuk. Pontosabban nem találtam olyan forrást - megjelölni meg nem divat - ami, a fordítási hibákat félretéve, ennyi sületlenséget tartalmaz.

    Az ugye csak magyar divat, hogy a pletykák fordítás után tényekként jelennek meg?

  2. “Minden, amiben van egy grammnyi elektronika otthonunkban, előbb-utóbb Mac logoval lesz ellátva.”

    Jövő héten várható ugyanitt egy “Apple - az új Nagytestvér” cikk, amit egy korában a Google-re mutogató írásból alakítanak át.

    Már a lead-ben használt kifejezések (érintőképernyős kompjúter, legújabb újítás, mindent elvégezhetünk) is mutatják, hogy kemény ellenfél lesz a cikk!

Comments are closed.