5x5

A page23 játékból sikerült kimaradnom annak idején, de a 5things elkapott. Szántó Balázs betagelt, kénytelen leszek vallani. :)

  1. “Warranty voider”: valószínűleg apai örökség, hogy teljes szívnyugalommal szedek szét bármit, ami javításra szorul. Néha azokat is, aminek csak a belseje érdekel. Nem is érzem magam igazán jól csavarhúzó nélkül.
  2. Kult: Ki nem állhatom a kult jelzőt, még a retrónál is rosszabbul viselem. Hónapokig, évekig tudom igen tehetségesen halogatni a kult státuszú művek megnézését. Érdekes módon a webes hype ennyire nem zavar.
  3. Kék: Gimnazista éveim alatt majdnem teljesítettem a Kéktúrát, de az utolsó száz kilométeres szakaszt azóta sem sikerült befejeznem a Cserháton. Az igazi kín, hogy a régi igazolófotókon már én se ismerném fel magamat.
  4. “Azért nem lövünk, mert vasárnap van.”: Kedvenc vizsgaidőszaki olvasmányom, nézményem az Egri csillagok. Azt viszont túlzásnak éreztem - és némileg el is szomorított - hogy ez lett a Nagy Könyv.
  5. Bűn: Háromszor próbáltam megnézni a Trainspottingot, háromszor aludtam el rajta.

Én Sztahanovot, Gerit, Vesziget, Rahát és Németh Ádámot pingelem meg.

9 Replies to “5x5”

  1. Ahhoz, hogy igazán sikerüljön összekeverni a dolgokat, vizualizálni kéne valahogy. Kábé mint az iWiw ismerősháló. Tipp, de talán a Freemind-ba be lehene dobálni, csak a választások korát nem tudom, hogy lehetne jelölni.

  2. Mielőtt további tanácsokat adnátok: NEM értek a programozáshoz… :(

    Maga a probléma érdekel, de a megoldásában a “brute force”-on kívűl sajnos nem tudok részt venni…

  3. szerintem nem bűn, hogy elaludtál a trainspottingon. én kétszer próbáltam, és mindkétszer elaludtam. (nem vagyok olyan kitartó, mint te :o) )

Comments are closed.