Barkács backup

Szeretem a fizess a kényelmes megoldásért vagy hakkold össze magadnak szituációkat. Parancssorban szórakozni alapvetően szeretek, amikor ráérek, azt meg, hogy a kész, telepíthető, színesszagos megoldások miért jók, nem magyaráznám. Ezért örülök, hogy miután az egyhónapos tesztverzió által teljesen meggyőzve megvettem Martian Lifeboatot - szeretném ha nem kéne újraírni vinyóhalál esetén a doksijaimat - most a TUAW felhívta a figyelmet egy sokkal ingyenesebb, hackelős alternatívára.

Most már csak az kéne, hogy a WMP Watched Folders funkciójából kijöjjön egy barkács változat. Ha már az iTunes nem tudja magától.

5 Replies to “Barkács backup”

  1. tesóka, azt meg e tudod e mondani, hogy így parancssorból vagy más módon hekkelve lehet e olyat csinálni, hogy a mail.app ne a hülye saját gyártású folderébe dolgozzon és vegye az adatokat, hanem egy általam megadottba? help.

  2. Ugye ugyanarról a mail.appról beszélünk, ami a 2.0-s váltással egy dokumentált nyílt formátum helyett behozott egy dokumentálatlan apple csodát? :)

    Olyan topikokat találtam, amik két gép közti szinkronizálásról szólnak, de a ~/Library alól senki sem mozgatta ki csak úgy az adatokat.

  3. na ja, de ez a szinkron csoda az, amit az ember jól elfelejt. és rányitja a csapot a rosszra. vettem synk pro-t. jó. kellemes. de elég macera ez a vackolás. valahol valami csak megmondja a mailnak, hogy a libraryba tegye a cuccokat és ott keresse. vagy nem?

  4. nekem a backup a következő:

    usb vinyó/iPod be, RsyncX indít, frissít és örül. Ingyenes és gyors. :-)

    Persze megtekintem a linkelt csodát is. :-)

Comments are closed.