Ébresztőóra drágán és olcsón

A maces híreknek van egy furcsa ritmusa. Most, hogy az ébresztőórák a téma, legalább heti egy cikk íródik meg az aktuális legjobbról.

A legutolsó ilyen cikk az iRooster-ről szól, ami potom tíz dollárért felkelt minket. Előnyös, pont egy tizessel olcsóbb, mint a MIG-29-es pilótafülkére hajazó felületttel megáldott Alarm Clock Pro. Igaz, van alternatíva egy kerek dollárral olcsóbban is - egy sör! -, az Awaken.

A sor egyébként folytatható. Órából majdnem annyi van, mint notepad jellegű alkalmazásból.

Zárójel: Innen az tudható, hogy az átlag macuser korán kel és utána rendszerezett jegyzeteket készít. Az indexes szoftvertesztek méréseit figyelembe véve viszont az átlag júzer sokat bootol és még többet ripel dvd-t. A fene se érti az átlagot.

Hogy mégse legyenek álmatlan éjszakáitok a megfelelő ébresztőóra kiválasztása miatt, én is ajánlok egyet: Alarm Clock 2.

5 Replies to “Ébresztőóra drágán és olcsón”

  1. Jolvan… ize, az Automator + iCal hany dollarba kerul most?

    (Bevallom, nekem is volt vmi mp3 alarm clock, mer’ lusta voltam ra scriptet irni, de azer’ ez 10.3 alatt volt, most mar osszekattintgathato - igaz, a webkamera-tamogatas kisse nehezkes.)

  2. dani: De, egyszerűbb. Annál mindenképpen, hogy tizendollárokat kifizessünk ilyesmiért. Az is igaz, hogy nagyon nyugodtan alszom a telefonom ébresztője mellett.

    Aadaam: Amennyibe az OS. Egyébként Schedule, Cron és AppleScript segítségével is előállítható, ha nagyon geekek akarunk lenni.

Comments are closed.