Madonna bootlegek helyett

itt-mindent-science-fictionhöz-hasonlítunk rovat á slashdot

Legalább egy hete van a gépemen hihetetlenül exkluzívan a Bitlab Records következő kiadványa, ami a kiadó történetében először fizetős letöltős verzióban lesz elérhető. Zavarban vagyok, mert egy hét alatt képtelen voltam arra, hogy bármi értelmeset írjak az Instead of Playing Madonna Bootlegs EP-ről.

Ha a “címadó” slágert meghallgatjátok - teljesen ingyér - valószínűleg rá fogtok jönni miért. Noise64 a Szárnyas fejvadászéhoz hasonlóan sötét és gépies világot teremt. Azzal a lényeges különbséggel, hogy míg ott az ember voltért, embernek látszásért megy a harc az IoPMB és remixei kapcsán szóba sem kerülhetnének az emberek. Valami ilyesmit álmodhat egy robotizált szerelőcsarnok, egy javítás alatt álló mozgólépcső vagy - Cooler remixének robothangjai miatt - egy vonalkódolvasós áruházi rendszer.

Nyugtalanító maxi, délutáni alváshoz, vezetéshez, olvasáshoz nem való. (Meg erre amúgy is ott a “bitlabközeli” Revoir.) Magában fogyasztandó. Mint például Lang Metropolisa a maga szintén nyugtalanító ipariságával.

Linkek: