Adj egy szálat, tesvér

Sáritól kaptam a következő iszonyatosan fontos információt a Gudang Garam cigarettáról, amiről múlt februárban már lelkendeztem egy sort.

Nos van egy tuti tippem (ami nem is tipp hanem tény) arról hogy Magyarországon hol lehet beszerezni. Ez pedig nem más mint az Indonéz nagykövetség. Egy jó pár évvel ezelőtt egy barátnőmmel sűrűn látogattuk, az épület hátsó részén lévő éttermet ahol egy kedves indonéz hölgy tört angolsággal próbálta elmagyarázni hogy melyik milyen, van egy másik indonéz cigaretta ami hasonló : Sampoerna a neve. Ja és nem ciki odamenni akkor sem ha zárva vannak a kapuk, mi elég bátortalanul de közöltük a kaputelefonba, hogy cigarettát szeretnénk vásárolni és már nyitották is.

Ha bármelyikőtök arra jár, mindenképpen tudakolja meg, lehet-e még szegfűszeges cigit venni.

(Dohányboltban láttam már a Gudang kistesóját, de az eredeti után valami hihetetlenül halovány volt, és ráadásul mocsok drága. Hátha ez.)

2 Replies to “Adj egy szálat, tesvér”

  1. Nem olyan egyszerű az. Meg ez egy régi információ, ott is változnak az idők és az emberek, most volt nemrég a nagykövet váltás. Valamikor régen tényleg így volt, mostmár nincs így.

Comments are closed.