Re: Nincsen többé online anonimitás

Annyira brutálisan nehéz lett volna hivatkozni a forrásra? Véletlenül maradt le? Rosszul nézett ki, így az esztétikára különösen fogékony szerkesztőségi rendszer törölte? Nem tudjuk. Marad a tudat, hogy az Index “angol kiadása” sokkal hamarabb lehozta a cikket.

Nem értem ezt most miért kellett. Lehetne tudni, nem csak anonimitás nincs, plágium se.

(Amúgy az angol jobb, én azt olvasnám a helyetekben.)

10 Replies to “Re: Nincsen többé online anonimitás”

  1. mindentközlési igénykielégítési vágy. :) a legjobbak a csillagászati híreik, bár a múltkor összeszedték magukat egy kicsit és az “újságíró szemszögéből” írtak a naptevékenységekről. az tetszett is. és igen, lopják a 2 héttel ezelőtti bbc-s science-s stb-s híreket.

  2. bug: pont olyan hosszú a cím, hogy ha a kommentszám fölé viszem az egeret, elkezd villámgyorsan ugrálni az egyik sorból a másikba (a növesztett fontméret miatt - hú, ez de rossz ; )

  3. dani: Igyekszem utánanézni. Milyen böngészőn jön elő a hiba?

    Tgr: A forrás megjelölésének vágya lehet tényleg naivitás. Kicsit elborította az agyamat a vér a fordítás saját munkaként való feltüntetése láttán.

  4. sztem ez nem kifejezetten böngészőspecifikus cucc. összesen arról van szó, hogy a :hover megnöveli a betűméretet, és pont olyan hosszú a cím, hogy rossz legyen. nem igazi bug, csak “málőr”

Comments are closed.