Naptárak mozgatása

Csak röviden, mert holnap zárótanítok jeligére.

Életemben először sikerült használni az Automatort. Az előző GCALDaemonos írásban kifejtett offline naptár problémára kínált igen gyors megoldást. Tegyük hozzá, ez se ment az alap automator akciókkal, kellett hozzá a Yellow Camp ingyenes iCal csomagja.

Innentől meg egyszerű: Get Specified iCal Events (offline naptár) és Move iCal Events (szinkronizált naptár). Lehet csinosítani, hogy csak akkor futtassa le a gép, ha fut a daemon és van kapcsolat, de a lényeg ennyi marad.

Vicces lenne kiszámolni, mennyi időt töltöttem a GCALDaemonnal. Az időm se drága, legózni is szeretek… a többieknek meg van kereskedelmi megoldás a problémára.

2 Replies to “Naptárak mozgatása”

  1. Spanning Sync: http://spanningsync.com/

    Éves licenc $25, örökbérlet $65. Az adataid az ő szerverükön mennek keresztül. Mindezért cserébe egyszerűen beállítható, szépen beépül a rendszerbe. Ha a naptáraidban élsz, akkor erre van szükséged. (15 nap próbaidő van, még csak nem is kockáztatsz.)

    A GCALDaemonnal pont azért foglalkoztam ennyit, mert a Spanningre nincs annyira szükségem, mint amennyibe kerül. Meg mert barkácsolni jó. :)

Comments are closed.