Valaki a piacra megy…

Újabb alkatrészekkel bővült a márciusban beszerzett SuperNintendóm, de ott azért nem járok, hogy használni is lehessen valamire. A táp és a multi-out kábel probléma letudva, mert ma konzol napot tartott a debreceni piac. Otthagytam egy Sega Master System II-t, egy Phillips Videopac+ G7400-ast, meg néhány Nintendo alkatrészt (karok és rendek stb). Hol vannak ilyenkor a konzolgyűjtők vajon?

Lólépésben kapcsolódik Cory Doctorow Someone Comes to Town, Someone Leaves Town regénye. Adebreceni piac és a konzolok ugyan nem szerepelnek benne, viszont van benne egy kukázásból élő techzseni szereplő, aki összevadászott alkatrészekből épít számítógépeket, azokból meg városi mesh hálót. A könyv ingyen letölthető, mert a CC a barátunk, és a végétől eltekintve - lapos - egészen jó. Ha SF geek barátunknak akarunk a mesh hálókról magyarázni, akkor pedig elengedhetetlen segédanyag.

2 Replies to “Valaki a piacra megy…”

  1. /me már megint irigy vagyok arra a debreceni piacra. az a segaságot azért hozdd el, mert nagyobb fíling, mint a nintendo (a controllert sajna azóta sem találtam meg)

  2. A Segához nagyon nem volt meg semmi. A G7400-at sajnáltam kicsit, de megint nem az, amit használnék.

    (Hm, a postból kimaradt a két G3 iMac, pedig ők is ott maradtak. Egy Rev A és egy Rev C.)

Comments are closed.