Képregény olvasás egyszerűen, jól

Két hete megkérdeztem, mit kezd az ember azzal a donationware-rel, aminek az oldaláról fájóan hiányzik a donate gomb. Azóta kaptam választ a fejlesztőtől, Alexander Rauchfuss-tól, sőt az 1.3-mas Simple Comic megjelenésével kikerült az adakozz gomb is az oldalára.

Amúgy az 1.3 lényegi változásokat nem hozott, nagyokat viszont igen. iTunes inspirálta felületet kapott a program státuszsorra költöztetett funkciókkal. Ezzel eltűnt az 1.2-re jellemző freeware-esen ronda ikonsor az ablak tetejéről, most már nem kell szégyenkezve elrejteni a programot, ha vendégek jönnek.

Eredeti elhatározásomhoz híven most átkattingattam pár sör árát Alexandernek. Neki egészségére, ti meg nézzetek rá a szoftverre, ha előfordult már, hogy képregényt akartatok olvasni macen.

Simple Comic 1.3

 • eszi a .cbr, .cbz, .rar és .zip fájlokat
 • tud egyoldalas és “füzet” jellegű megjelenítést is
 • kényelmesen, gyorsan kezelhető csak egérrel (kattintás az oldal szélére lapoz stb)
 • tud teljes képernyős módot
 • képes képregényt (rar, zip fájlt) egyszerre nyitva tartani
 • ingyenes és szeretetreméltó

6 Replies to “Képregény olvasás egyszerűen, jól”

 1. köszönöm a kérdést, de sajnos a praxisomban még nem fordult elő ilyen eset :(

  képregényt, amit olvasok, az mind webes, ha ebookot szedek le (jellemzően aeroholics release-ek, graffiti témában), ami legközelebb áll a képregényhez, azok pedig pdf-ben vannak (kizippel, kirarol ezt kézzel csinálom)

  sajna ennyit tudtam hozzátenni. win alá nincs mac emulátor? ;)

 2. ez nagyon szuper, így már nincsa a kínszenvedés a windows vacak képnézegetőjével, egyenként zoomolgatva a lapokat. köszi szépen.

Comments are closed.