Rend a lelke?

Épp most töröltem a pár hete felkapottá vált, és szénné ajánlott TimeDrawert a gépemről. Be volt kapcsolva nagyjából két óráig, ez alatt gyártott egy 0.2 MB-os adatbázis - maximum egy gigát kap alapbeállítás szerint - néha villogott, hogy mentett valamelyik dokumentumomból új verziót. Nem volt mély a kapcsolatunk, nem tesztelgettem hosszasan.

Előbb csak kikapcsoltam, végül töröltem, nem volt rá szükség. Ha valami lényegesen dolgozom, úgyis mentek több fájlba. A szövegszerkesztőm ment negyed és backupol fél óránként. Akkor meg miről beszélünk.

d.jpgEgyelőre nincs hitem az átlag felhasználóknak odaadott verziókövetéses, backupos megoldásokban. Attól tartok - és innentől persze előítélet és pesszimizmus - hogy ugyanaz követődik el éppen, amit már a Spotligtnál láttunk. Egy hasznos szolgáltatást sikerült úgy megoldani, hogy menőzésre demózásra teljesen alkalmas, mindennapi használatra viszont alkalmatlan legyen. Látványos ugyan, de cserébe lassú, pluginelhető, de buta, felcímkézetlen béta mondjuk.

(A szerző igazán keveset váró kíváncsi)