Miafene.hu redizájn

Tegnap este két pizza közt új dizájnt, funkciókat kapott a miafene.hu, a közösségi továbbküldős, internetes érdekességes blogunk. A dizájn Benedek keze munkája, én a pluginekkel játszottam. Gépház következik.

  • Google Sitemaps Generator - Minimálseó megoldás, a blog frissítése után generál a Google robotja által kedvelt formátumú oldaltérképet. Az oldalak fontossága súlyozható, teljes oldalrészleteket lehet lehagyni a térképről, általában véve jól testre szabható plugin.

  • Popularity Contest és JAW Popular Posts Widget - Az előbbi figyeli a különböző postok népszerűségét. (És iszonyatos mennyiségű, általunk kihasználatlan statisztikát generál.) -, az utóbbival pedig az első 5-15 írás linkjét lehet kirakni az oldalsávra.

Sokkal egyszerűbb megoldás is elég lett volna, de nem találtam semmit, ami okos és jó lett volna egyszerre. Félszívvel ajánlom.

  • Samsarin PHP widget - Végül nem használtuk fel, de a nap lelete. Text widget, php kód futtatási lehetőségekkel. Saját widgettel nem rendelkező pluginek kiegészítőjeként jól jöhet - top10-et vagy del.icio.us-t akartam vele bekötni -, illetve egy komplett oldalsáv összerakható csináld magad jelleggel két-három ilyenből.

  • Tags in the Head - Minimálseó #2. Egyelőre a postok alatt pakolja be a meta-keywords mezőbe az adott írás címkéit, pedig ennél azért többet tud.

Jelentés vége. Minden más vagy megvolt régebben is - wp audió- és videólejátszó - vagy jól álcázott sztenderd wordpress funkció.

A változás alkalmával készült velünk kirowskis stílusú interjú is. Kíméletlen őszinteség, megmondás, hálószobatitkok.

3 Replies to “Miafene.hu redizájn”

  1. Tök jó, és érdekes a blog, sőt kellemes látványt nyújt! Gratulálok Kelt! Csak gondoltam jelzem, hogy gond van az ajaxos archívummal: “Fatal error: Call to undefined function: get_option() in /var/webspace/miafene.hu/miafene.hu/www/wp-content/themes/k2_miafene/theloop.php on line 29”

Comments are closed.