SkeleTool - A legkúlabb multiszerszám

Skeletool

Amióta a Popular Mechanics és a Gizmodo Gadgets beharangozta az új Leatherman szerszámot, tisztában vagyok, hogy a Herbertz multitoolomat egy ilyenre kell lecserélni. Piacvezetőként vannak hülyeségei, nem szabványos bitfejeket használ, de ezt némi reszelős szabadfoglalkozással, vagy konvertergyártással orvosolni lehet.

És itt jön a feketeleves. Az Egyesült Államokban novembertől kapható a szerszám 72 és 96 dolláros áron (az utóbbi a szénszálas verzió, wtf?). Európába viszont nem tudni mikor jut el, a magyar forgalmazó az USA piac telítése plusz fél év képletet ajánlotta sajnálkozva. Már gondolkodom, kivel lehetne hozatni egyet.

5 Replies to “SkeleTool - A legkúlabb multiszerszám”

  1. ööö. jól látom, hogy ez egy sörnyitós-karabineres-késes-fogós csavarhúzó? mire jó? (bocs, már a svájci bicska is olyan, ami nálam az ufo kategória.) én szeretem azt, ha valami az, ami, de abban a legjobb. a kombinált cuccok - szerintem - sok mindenre majdnem jók.

  2. Jól látod. Azokra a majdnem szituációkra találták ki, amikor nincs nálad szerszámos láda.

    A svejcibicska más már. Azt magam sem tudom mire találták ki. Én a szemüveghez való csavarhúzó és a dugóhúzó miatt tartom.

  3. én pénztárcát is csak 2-3 éve hordok. és nem szoktam mobilon mást csinálni, mint telefonálni és sms-t. lehet itt a baj. nem iszom bort, nem vagyok (még) szemüveges. :) és valahogy úgy vagyok vele, hogy ha nincs nálam valami, akkor az úgy van jól. nem is emlékszem olyan szitura, hogy jajj de kár, mert nem volt nálam fogó. vagy mittomén. valakinél csak van valami. nálam minek legyen? :)

  4. Pingback: | miafene

Comments are closed.