WP 2.3 b2

Nem tudtam megállni, felraktam a tesztblogomra a legújabb wordpress bétát. Mellette kellene, hogy szóljon, hogy végre integrálták a címkézést a motorba, de első blikkre igen keveset tud. Viszont a megjelenésével véget ért Christine J. Davis remek Ultimate Tag Warrior pluginjének a fejlesztése.

Nehéz döntés lesz a menni vagy maradni. A WP fejlesztői levelezőlisták tanulsága szerint az egyelőre nem fogják túlzásba vinni a címkézés integrálását. Rendes címkemenedzsment se lesz az admin felületen.

There isn’t a management interface nor is one planned. It might be left to plugin territory. For now we’ll wait and see how many people want one after 2.3 goes out. (Ryan Boren a wp-hackers-en)

vagy

We’re trying to refrain from adding a whole bunch of tags features at first, but this would certainly make an excellent plugin. (Mark Jaquith a wp-testers-en)

Kipróbálni mindenképp érdemes az új verziót, de jól beállított, működő blog átköltöztetésén még nem éri meg gondolkozni. Legyen előbb tag konverter, admin felület, tömeges címkéző plugin, forrja ki magát.

Ennyit az én kétfilléremről, ti vártok valamit az új rilíztől?