Rövidhírek, azok is futva

  • The Web’s Che Guevara címmel jelent meg a CNBC Európai kiadásában írás a FON alapító/atyaisten Martin Varsavsky-ról. Még nem sikerült eldönteni, hogy a cím rosszabb-e mint annó a kreatív komenistázás, de mindenesetre jelzi, hogy a városi wifiprojektek bedőlése ellenére - Budapest, tekintetem rád emelem ;) - a wifi kúl téma maradt.

  • Nyakatekert, de mégis érdekes jelszókezelési és login rendszerrel állt elő a MyVidoop nevű szolgáltatás. Vége lenne a webkettőnek, ha megint megjegyezhető cégnevek lennének? Első körben OpenID szolgáltató, de tárol más szájtokhoz való neveket és jelszavakat, ad Firefox plugint és van szupertrükkös kategória alapú (a jelszavam: virág, kocsi, épület ;) ) beléptető rendszere. Érdemes megnézni, vagy legalább átfutni a WebWorkerDaily cikkét róla.

  • A napilol hírt pedig a MacNN (magyarul pedig a Beszéljükmac) hozta. A Boot Camp bétája hamarosan lejár, a felhasználókat előbb csak figyelmezteti a rendszer, hogy a bétának vége. Később gyöngyfehér merciben jakuzákat küld ki a cég, akik addig verik, meg nem veszi a Leopardot. Később, a Leopard megjelenésével, a mostani installok használhatathatatlanná válnak. (Visszaértünk a tanulsághoz, sose használjatok mosatlan szoftvert, ne vágyjatok a zárt kertbe, és így tovább.)

One Reply to “Rövidhírek, azok is futva”

  1. Pingback: Kispad

Comments are closed.