Verseny utcai piac

Gyanús critical masszos matricás versenybringa, üres és teli DVD lemezek, iPod és összes klónjai, úttörőjelvény, tárcsás telefon, mechanikus írógép, kozmosz fantasztikus könyvek, Carl Zeiss Jena polárszűrő, Ibanez gitár, gumicukor, szalagos magnó, porcelán nippek, mechanikus zsebóra, Betamax kazetta!

11 Replies to “Verseny utcai piac”

  1. menjetek a jo büdös picsába nem mindenki lopott cuccot árul a piacon ….aki meg nem jár oda az hallgasson seggfejek!!

  2. simlis az egész hely! ugy ahogy van be kell zárni! az áruk többsége lopott vagy a kukából való!!! gusztustalan!

  3. Az hogy vannak simlisek az igaz de hol nincsenek,de szerintem mindenki tudja hogy hol ül a legtöbb.Pont ezért nem kéne általánositani kedves XY neked meg azt tanácsolom hogy elöször a saját portádon takarits és utána kiabálj másokra bármizis.

  4. Hát igen—az emberek cserélgetik az 50 forintos cuccaikat. Ez “simlis”, tisztelt XY úr? Az persze teljesen mellékes, hogy lassan a fél kormány már előzetesben ül. Önnek teljesen igaza van tisztelt XY, az 50 forintos használt ruhára kell odafigyelni, NEM arra a néhány százmilliárdra amit elsikkasztanak és amit az átlagos állampolgárok az 50 forintos rongyok cserélgetéséből fizetnek meg. Mellesleg IGENIS vannak tisztessége kereskedők és számítástechnikai szakemberek azon a piacon, akik a már több szervizből “elhajtott” reménytelen gépkonfigurációkat szervizelik. Az már mellékes, hogy a negyede összegért amit a márkaszervizekben elkértek volna értük!

  5. Bezárják vége!!!!! Sok drogárus köcsög, bödös loptt árut kínáló kisebbségi akit nem kell kerülgetnem minden nap, mível hogy a verseny utcában lakom.

  6. Én speciel nem örülök neki,üres dvd lemezeket pl tök jó áron kaptam ott..nem mindegy 375ft vagy 300ért veszem ugyan azt..a józsefvárosin is van csak drágább illetve nincsen sok belöle sajnos.De a piac elég vissza taszitó az tény..

  7. engem csak az bosszant hogy mindenki szidja de lefogadom hogy a 90%uk megfordul a piacon szerintem mindenki szerette valamiért.

  8. Szidja a halál. Keveset jártam ki, de kedveltem. Más kérdés, hogy egy cimbora, akit egyszer elvittem, áldozatul esett a zsebeseknek. Ő nem szerette.

Comments are closed.