K610 és az Address Book

Néha olyan problémák is kellenek, amikről nem lehet hosszú, fejtegetős bejegyzéseket írni. A 10.4 Tigert két egyszerű lépésben lehet megtanítani arra Tiger alatt, hogy tudjon SMS-t küldeni és hívást kezdeményezni SE K610i készülékkel.

Egy. Konstatáld, hogy ez az SMS-es dolog tulajdonképpen csak állítja, hogy működik, valójában nem.

Kettő. Vedd meg a Feisar Address Book Enabler-t két egy sör áráért. A funkció a készülék újrapárosítása után menni fog.

Totál biztos, hogy csak egy .plistnek álcázott xml fájlba kellett volna beletúrni, úgy, hogy a módosítások listáját az Apple fórumairól vagy valami Sony levlistáról le is lehetett volna vadászni. De annyival egyszerűbb így. Leóra pedig ott lenne a Blue Phone Elite.

5 Replies to “K610 és az Address Book”

  1. Elolvastam a játékos cikket, csakugyan jó, izgi lehetett (még a villamosmegállós adalékok nélkül is:), kár, hogy nem voltam ott… :(

  2. @Aadaam

    Valóban nem két sör, viszont az Address Book 4.1-ből teljesen kiölték a BT támogatást. Alternatív útnak van sms küldő widget, ami komoly használatra nem az igazi.

    @Paszternak

    Thx. Remélem lesz folytatása, bár nem biztattak semmivel. Bevezető a játékkultúrába könyvről mindenesetre csiripelnek a madarak.

  3. FYI, a bluephoneelite mostani verzioi katasztrofalisan bugosak (legalabbis az en telefonommal) - regebben kedvenc programom volt, mostanaban el sem inditom, mert csak felidegesit (pedig megvettem).

Comments are closed.