Motoko Spears

Azt se hittem, hogy valaha Britney videót rakok ki nagy örömmel, de a Break The Ice klipje olyan szépen dolgoz fel klasszikus CP filmes témákat, hogy a könnyem is elcseppen. Itt le is adnám a szavazatomat gyorsan a nem koppintásra, átértelmezések, feldolgozások, intertextus, erről szól a kultúra, nem?

(via Neuromancer, via Velvet)

12 Replies to “Motoko Spears”

 1. Mi köze a videónak a zenéhez? :) Sem a ritmus, sem a britni hangulat valahogy nem illik nálam ehhez a képi világhoz. Mintha utólag összerakták volna a kettőt.

 2. OMG .. OMFG .. ez kb kanállalcsonkolás, már az első frame is fáj. gyakorlatilag sehol nincs se a zene se a kép Az Eredetihez , ugye :)

  http://www.youtube.com/watch?v=EIVgSuuUTwQ , csak hogy link is legyen ^.^

  Örültem volna, ha tényleg méltó módon “dolgozza fel”, habár annyira nem vagyok naív, hogy mikor kattintottam a play-re, ne egyből az jusson eszembe, hogy “WTF .. ez mégis csak britney, nem lehet jó”.

 3. Na visszatértem némi mélydepivel komormid abúzust követően, avval a fontos megjegyzéssel, hogy a britnit sajna nem látom, mert youtube sajnálkozik, de többé nem. Állapotomból kifolyólag mostantól tilos nekem ellentmondani, mert akkor azonnal sírni kezdek, és együltő helyemben, kísérő nélkül megnézek 23 Ergo Proxy-epizódot, majd beszámolok az élményeimről. Bocs:)

 4. @vébermester: Sajnos a mélydepi valószínűleg szemernyit sem fog javulni a 2. rész végeztével, ennek ellenére mégis “melegen” ajánlom az Ergo Proxy animét, hisz’ fantasztikusan jó/tartalmas/odabasz. :)

 5. PAS: jaja, tudom, fellow citizen:) pont az ilyen kocsmafiloszoknak való, mint én lennék. egy-egy mondat mindegyik filozófus dinoszaurusztól+markáns kapitalizmuskritika (tényleg Kelt nem értekezett még valahol CP&rendszerkritika témakörben?).

  Kelt: kösz a linket, szeretem aztat a gesztust én. egyébként te vmit tudhatsz, mert a legújabb South Park is Britnit hozza, szegényként. úgyismint Chris Cocker.

Comments are closed.