DC-n és kazettán

Vannak könyvek, amik sosem azon a könyvespolcon vannak, ahol lenniük kéne.

Csoda jött szembe múltkor a Demonoidon, miközben a fenti problémát próbáltam megoldani: tíz és fél órányi Mirrorshades hangoskönyv. Nem is akármilyen, annyira kazettáról ripelt, hogy az elején egy nyugodt férfihang olvassa fel, hogy a novellákat sípszók választják el, amelyek fast forward közben is hallhatóak.

8 Replies to “DC-n és kazettán”

  1. A Demonoidnál nincsen jobb ebook és audiobook vonalon. Főleg, hogy a textbooktorrents bezárt.

  2. A hangoskönyv léte is meglepett. (Továbbá szeretnék egy Storming the reality studio illetve Mark Dery kötetek pdf verzióin meglepődni, de az istennek se sikerül.)

  3. Ez szép és jó, de pl. a magyar torrent-szféra harmatgyenge, különösen hangoskönyv és e-book téren. Még mindig aukciós honlapokról és antikváriumokból kell 6-700 forintokért megrendelnem egy-egy könyvet, ha egy 10 oldalas tanulmányt el akarok olvasni.

    Bizisten, saját torrent oldalt fogok indítani, ahol nem a poresz meg a Barátok közt megy a serbe egész nap, hanem hangoskönyvek, e-bookok, és a többi.

    Impruvolni kéne már a valóságot, mert sajnos a NÉP-szerű tartalmak nálam nem népszerűek…

  4. Az ekönyv az új vadnyugat. A hét végére elvben lesznek adataim és cikkem is arról, hogy mennyire veszik komolyan a területet a hazai kiadók. Egyelőre a legpozitívabb a “később elképzelhetőnek tartja” és “a távoli jövőben igen, de nem tudjuk hogy” álláspont, az érdeklődők számáról vagy az illegális cserberéről pedig szó se esett még.

Comments are closed.