Első SFPortal Meetup

Elindultunk. Tegnap nagyjából tizenöt ember megtartotta az első scifi meetupot a Főnixben. Volt vita a könyvpiac problémáiról - ha azok a problémái, amiről szó volt, akkor vetem a keresztet a magyar ebookokra -, Galántai Zoltán ráébresztett, hogy van olyan nézőpont, ahonnan lehet beszélni az SF író és a szépíró különbségéről. Ha felkerülnek a videók érdemes megnézni majd Fuchs Péter eszmefuttatását arról, miért nem volt punk Neo a Mátrixban, illetve Boros-Oláh Mónika Mars-szimulációs előadását is.

Még az eseményt záró sörök előtt úgy döntöttünk, hogy az eredeti, pesszimista kéthavi meetup helyett rendes havonkénti rendezvény leszünk. A szervezés már folyik, itt az idő belépnetek a Meetup.com-os csoportunkba és/vagy felvennetek a beharangozós oldal hírcsatornáját az olvasóba, mert iszonyatosan jó lesz.

Videók természetesen lesznek, illetve az előadásokat felvette az EPER számára Hargitai Henrik - emiatt egy fél döglött nyúlba kellett beszélni, ne menjünk bele - szóval még ott is össze lehet velünk futni.

Ami eddig kéznél van:

2 Replies to “Első SFPortal Meetup”

Comments are closed.