Hitler dinoszauruszai és a Gyilkos sorok

Time gentleman, please!

Vannak ügyek, amikért megéri küzdeni. A tévé helyreállítása, hogy a hőseink le ne késsék a Magnumot vagy a Gyilkos sorokat, na az például ilyen. Ezt a nagyszabású tettet a Zombie Cow első kalandjátékában, a Ben There, Dan That-ben tehetjük meg. Az antennajavítás időutazásba, gonosz jövőbeli hasonmások megszivatásába és az amerikaiak által megszállt anglia meglátogatásába torkollik. A játékos kénytelen megfejtve okos rejtvények tucatjait megfejteni, illetve leütveni egy papot egy Bibliával. Kemény világ.

A kalandok a Time gentlemen, please!-ben folytatódnak, mert ugye nem kell mondani, hogy az tévé megjavítása közben kicsit összeszakad a téridő. A játéknak nagyon az elején vagyok - illetve a Ben there néhány rejtvénye is rosszallóan nézi a hátamat - de már látszik, hogy kellően beteg, ahhoz hogy jó legyen. Például sikerült már összefutni Hitlerrel, aki a Végzet Vállfáját keresi klónozott robotdinókból álló hadserege élén. Öt dollár, két sör, tudjátok a dolgotokat.

3 Replies to “Hitler dinoszauruszai és a Gyilkos sorok”

  1. Nagyon beteg ez a Ben-Dan játék. Nem sok időm volt vele szórakozni, de aztán inkább félretettem minden mást. Hajnali négyig nyomtam. Baromira élveztem.

    Nagy előnye, hogy wine alatt hibátlanul fut.

Comments are closed.