A punk szabad akar lenni, úgyismint warez

Mutatom nektek az aranybányákat, jó-e? Az egyik kedvencem, amit biztos fényeztem már, az új lendülettel újraindult Ultra Rock Agency, ahol a nyolcvanas évek magyar punk és new wave együtteseinek demóit, koncertjeit, bootlegjeit lehet beszerezni. Ajánlani nem is merek - ha mégis, akkor a Bikini csongrádi koncertjét - annyira sok minden van a blogon. Igazi archivátori hőstett az egész.

Aki nem magyar felvételekre utazik, az jobban jár a Hangover Heart Attack zenebloggal. Innen a nyolcvanas, kilencvenes, kétezres évek punkját és psychobillyjét lehet beszerezni, de valami eszméletlen mennyiségben. Demented Are Go-t mindenképpen szedjetek le, ha ide mentek. Meg a legutoljára felkerült Guana Batzet is.

3 Replies to “A punk szabad akar lenni, úgyismint warez”

  1. Bazeg, te nem tudod mekkora aranybánya, amit az Ultra Rock Agencynél leltem. Te, én kész vagyok. Art Deco? Na, nem is mondok semmi többet. Kincsek! Édesapám, ezek kincsek!

  2. Autentikus punkon - pnxntdd - teszteltem a leletet. Utána már valószínű volt, hogy tényleg egy jó archívum bukkant fel. Akárki is csinálja, hős.

  3. Remek, remek!

    Volt valahol egy (blogspotos?) blog, ami felkelő-zenéket gyűjtött afrikából, délamerikából. Beleillene a sorba, de nem találom.

Comments are closed.