Akusztik: ingyenzene az MR2-től

Csak kérni kellett! Múlt szeptemberben írtam arról, hogy az egyik legjobb a magyar levegőégben az MR2 Akusztik műsora, csak kár, hogy online nem lehet meghallgatni a koncerteket. A rádió harmadik születésnapja alkalmából felkerült a honlapra egy Akusztik player, amiből az összes eddigi műsort meg lehet hallgatni.

Aki nem éri be a streamelős megoldással, az a szokásos úton, torrentről továbbra is be tudja szerezni az adásokat. Illetve várhatóan fognak még megjelenni Akusztik válogatáscédék is. Most már csak jó kis digitális zenebolt - FLAC-cal persze - kéne az MR2 mögé. Várom mondjuk a negyedik születésnapra.

9 Replies to “Akusztik: ingyenzene az MR2-től”

  1. Bocsánat, elég analfabéta vagyok a letöltésekhez, le lehet egyben tölteni a számokat onnan? Hogyan? Előre is köszönöm ha valaki megírja.

  2. WALKERJ: Nem lehet letölteni a számokat, csak hallgatni! De feltudod venni ha van olyan programod ami felvesz. Csak be kell állítani hogy érzékelje, mi jön a hangkártyáról!

  3. Köszönöm.

    Jocy wrote: WALKERJ: Nem lehet letölteni a számokat, csak hallgatni! De feltudod venni ha van olyan programod ami felvesz. Csak be kell állítani hogy érzékelje, mi jön a hangkártyáról!

  4. Naneee. Downloadhelperésmindentleszedsz ami szem szájnak ingere. vagy angkártya és talán eltalálod a hangmagasságot hogy ne torzítson a doboknál és ne is legyen halkabb. Bleee :P

Comments are closed.