SF Meetup: beköltözünk az archive.org-ra

Volt időm, feltöltöttem a hiányzó SF Meetupok hangjait. Az mp3-mak mostantól nem az én véges tárhelyemre mennek, hanem az internet padlására, az Archive.org-ra. Egy darabig játszottam mindenféle uploader alkalmazással, de végül kiderült, hogy az oldal feltöltője remekül tudja azt, amire szükségem van.

Az első adag fájlt egyesével raktam fel, ezért Nemes Dani, Kleinheincz Csilla, Sebestyén Endre és Odrovics Szonja előadása külön lapon található. Egyesíteném, de az Archive.org felülete annyira könyvtáos, hogy nem mertem belevágni. Ez már így marad.

Az újabb anyagok meetuponként külön lapra mentek fel:

Az új helynek megvan az az előnye, hogy a fájlokat konvertálja Ogg Vorbisra is, amitől nyugodtan alszik RMS. A feltöltött anyagokhoz jár beágyazható lejátszó is, amin még azért okosítani fogunk, mert nem mutatja a playlistet. A lentiben például Képes Gábort, Veres-Szentkirályi Dn3tet, Hargitai Banyeket és Vámosi Gerit hallgathatjátok meg. Az előadások közti váltáshoz a következő gombot kell nyomkodni. Meg persze letölthető egy zipben is az egész. Tetszik a megoldás, mondtam-e már?

Az meetup anyagait az SFMeetup címke alatt fogjuk összegyűjteni.