Ingyenjáték: riporter géppuskával

Alex Rignek hívnak, és eltűnt személyek után nyomozó riporter vagy. Nagyjából ennyi információval rendelkezünk, amikor nekivágunk a The Hive című egészen remek 2D akciójátéknak. Az isten háta mögötti oknyomozásra sokkolót is cipelő riportert már az első pár szobában sikerül felfegyverezni, onnantól pedig nincs megállás. Egyenruhás őrökön, meghökkentő kísérletek furcsa maradványain kell átküzdeni magunkat, hogy összegyűjtsük a nagy leleplezéshez szükséges dossziékat.

A játékot készítő Vanni del Moral nagyon figyelt a részletekre. Gyönyörűen le van animálva, ahogy Alex berúgja az ajtókat, csinos rövid sorozatokban szállnak a golyók, és a gonosz professzoros horrorokat idéző módon sisteregnek az elektromos csapdák.

A The Hive nem mentes teljesen a hibáktól: néhány medkitet, töltényt nehéz felvenni, ha nagyon igyekszünk be lehet zuhanni a díszlet mögé, de ezek csak a pályaterveket érintő apróságok. Összességében remek minőségű, az apró részletek miatt nagyon élvezetes játék, megéri rászánni a végigviteléhez szükséges 1-2 órát.

(via IndieGames)

3 Replies to “Ingyenjáték: riporter géppuskával”

Comments are closed.