Retroinnováció

Mindenre számítottam, amikor megnyitottam a Wired Gadget Lab régi plakátokból készült összeállítását, de arra nem, hogy negyedik-ötödik kattintásra egy magyar cég fog visszaköszönni. A válogatás nagyon esetlegesnek tűnik, de van pár igazán csinos plakát, például a Peugeot, és utána tovább lehet menni a teljes netes kiállításra. Ott meg aztán lesz interurbán telefonhívás, Fiat reklám, antennamacska, repülőcsónak és vasút, és itt abba is hagyom a lelkendezést.

Ha valami igazán szépet találtok, vagy ismertek forrást, ahonnan ilyen posztereket nagy felbontásban be lehet szerezni, akkor nyitva a kommentdoboz.

One Reply to “Retroinnováció”

  1. regota tervezek nem is egy regi plakatos posztot (bar, ha belegondolunk mar csinaltam is ilyet: http://xn—pdi.ws/f/eSN_ , meg lathattad, hogy falamon nem egy regi plakat-repro van, peldaul pastis meg orion :), elsosorban regi biciklis temaban, ehhez az anyag mar ossze is van allitva kb nyar ota. Benne van a wired-es Peugeot is. Ki kene tolni vegre a netre. Nagy felbontas nemelyikbol jol jonne nekem is.

    a wiredes cikkben levo plakatok kozul az egyik eredetiben megvan :)

Comments are closed.