E-könyves kerekasztal a Barcampen

Nincs is annál jobb, mint mikor elvégzik az ember helyett a munkáját. Tegnap a Barcampen voltam moderátor a Polc.hu-s Dr Szemere Gabriella, a Txtr.hu-s Weiler Péter, a Creative Commons-t, a kalózokat és a tudományos szférát felváltva képviselő Bodó Balázs és MEK-es Moldován István részvételével tartott kerekasztalban. Két kérdést tudtam feltenni, egyet a beszélgetés elején, egyet valamivel a vége előtt, a beszélgetés ment magától.

Mire véget értek a folyosói beszélgetések - amiből megtudtam, hogy igazából senki sem zárkózik el (talán a kiadók kivételével) attól, hogy másolásvédtelen mobi könyveket szállítsanak Kindle-re - Vámosi Geri megírta a panelt jó hosszan, így azt se kell összefoglalnom.

3 Replies to “E-könyves kerekasztal a Barcampen”

  1. Hmmm. Köhmmm.

    Azon a konferenciablogon írtak olyat is, hogy

    “sokat elárul a téma tömegeket megmozgató mivoltáról, hogy a kerekasztal kezdete előtt a közönség kétharmada kiment a teremből. “

  2. Nem írhatnak mást, hiszen így történt. A távozó tömegek mentségére szóljon, hogy az utolsó keynote után jött a kerekasztal, akkor nyílt meg a másik két konferenciaterem.

Comments are closed.