A kalózok ajánlásával

This is nonfiction commentary. Purchase includes a free trial membership in the publisher’s book club where you can select from more than a million books without charge. Chapters: Accelerando, Little Brother, the Honour of the Knights, Q, Down and Out in the Magic Kingdom, 54, Move Under Ground, Someone Comes to Town, Someone Leaves Town, Eastern Standard Tribe, Blindsight, Warbreaker, the Prize in the Game, Everyone in Silico, Ventus, Makers.

Elsőre látszott, hogy van valami csirkefogás a kereső által kidobott könyv körül. Valami paintben összedobott borítója volt, minden árus levette, és ingyen könyvek millióit ígérte. Ha valaki ki nem találta a digitális Homokkönyvet, akkor ez bizony csalás. A vélhetőleg kalóz kötet ismertetője arra viszont jó, hogy a begyűjtsük a Creative Commons licenccel kiadott könyveket. A Q és a Move Under Ground különösen ígéretenek tűnik.

One Reply to “A kalózok ajánlásával”

  1. A Move Underground nagyon jó, évekkel megelőzte a mashupregények divatját, és annyira magától értetődő, hogy az ember csodálkozik, hogy mi a francért nem írta meg másvalaki ugyanezt.

    (A “folytatása” nemrég jött ki, ott Hunter S. Thompsont eresztik össze Chtulhuval, szintén jó (tegnap fejeztem be), bár ha jobban ismerném a Nixon korabeli amerikai politikát, még jobban élveztem volna.)

Comments are closed.