Tájmtuszéjgudbáj (meetup hangfelvétel)

Posztapokaliptikusra sikerült az áprilisi születésnapi meetup. Kivételesen én is beszéltem, mert egy betegszabadság alatt végignéztem a The Colony című discoverys reality első évadát, amiben a világ vége utáni építkezést próbálták szimulálni. A sorozat közel sem tökéletes, de hihetetlen tanulságokkal szolgál, pédául azzal, hogy ha nincs közvetlen életveszély, akkor az emberek hajlamosak belefeledkezni a hobbijaikba. Illetve, hogy nehéz a veszélyeket felbecsülni.

Andi az Éhezők viadala könyvről és filmről adott elő, nem kímélve egyiket sem. A hájpot nem fogja megállítani, de adott érdekes szempontokat. Lassan illene elolvasnom. Takashi pedig végigvette, hogy az olaj utáni világban a viszonylag környezetbarát módon előállítható papírnak milyen szerepe lehet. Még bútor is készül belőle. Az előadáshoz demó is járt, gyártott merített papírt. (Ez a felvétel a legrosszabb a zajok miatt. Szori.)

Végül pedig megköszöntem az elmúlt három évet a közönségnek, és letettem a lantot. Energia meg lendület híján nem éreztem azt, hogy van értelme folytatni a meetup szervezést. Akit érdekel, szabad a pozícióm, minden e-mail írására képes embernek örülnek.