This is fucking awesome!

Hozzáadott érték nélküli poszt, de csak meg kell írni, hogy öregkoromban most szomorúan nézzem a törött embedeket.

A Broken Brass Ensemble annyira zöld még, hogy a hivatalos honlapjuk csak félig beszél angolul - a másik fele az anyanyelvük, holland - és összesen három demószám van fent. Feldolgozták viszont a Thrift Shopot, és még jól is szól. Köszi, Gazs, ha megszereled a blogod, belinkellek.

A brass band általában menőség, aki nem hiszi, hallgassa meg a Hypnotic Brass Ensemble-től a Wart vagy a La Fanfare En Pétardtól a Petit Martient.

Avishai Cohent a Liptay Gabriellával készített Kreatívos kultúrfelhőben találtam. Már megérte arra járni. Valahogy minden évre jut egy érdekes bőgős, a tavalyi - vagy előtti? - Miles Mosley volt, ez itt a Shine tőle, az idei Cohen lesz.

Zaz szerintem megint Gazstól jött, aztán amikor megosztottam Facebookon akkor derült ki, hogy mindenki ismeri. Ennyit a naprakészségtől. Aki nem a YouTube-ról akarja hallgatni, mert reggel tükörbe akar nézni, az a Sans Tsu Tsou című élő albumával jár szerintem a legjobban.

A lemaradások krónikája pedig a Karabély zenekarral teljes, akiket nemcsak hogy a feloszlás, de az énekes halála után fedeztem fel.

Zárójel: Némi gyengélkedés után most épp működik Csemer Boglárka - itt volt róla szó hivatalos honlapja, azt mondja, hogy holnap cédéje jelenik meg.