#4567 (f mint felhasználóbarát)

did you change the default install directory? [If yes] the patch may not be able to locate the file path!

Kétezertizenhármat írunk, emberemlékezet óta van számítógép, a digitális jószágok el vannak terjedve, boltok üzemelnek, vevőként értékes vagyok satöbbi.

Ennek megfelelően a Steamen megvett, ám valójában a gyártó - Ubisoft - zártkertjéből induló játék frissítéskor kidob egy böngészőbe, ahonnan fájlokat töltet le velem. Majd, amikor nextnextfinish telepíteni akarom azokat, az installer elhasal, mert nem találja a játék verziószámát. Ugyanezt csinálja DLC telepítésekor is. Ne menjünk bele, hogy mind a Steam, mint az Uplay kezelné a DLC-ket. Elvben.

A probléma persze nem a verziószámmal van, hanem azzal, hogy nem a rendszerlemezen van a játék. 300-as SSD, hülye is lennék játékot rakni rá. Erre viszont nem készült fel a játék. Pedig ismert hiba, május óta mondogatják. Van is barkácsmegoldás, a Windows registryben kell turkálni hozzá.

Ilyenkor csak remélni tudom, hogy a fenti cégek székházai felé már tart egy repülő. Napalmtartállyal.

2 Replies to “#4567 (f mint felhasználóbarát)”

  1. régi álmom egy olyan operációs rendszer, ahol a nem a rendszer részét képező szoftverek nem tudják összebarmolni a nem nekik kijelölt homokozót. egy területet kapnak, az az övék, azt’ viszlát. rendben, ez az interoperabilitásnak betesz, de mindenki higgye el, leszarnám. : )

    (nem, szerintem az IOS sem ilyen, kiindulva csak abból, hogy mennyire össze tud zuhanni zuhan ha nagypon bevásárolsz a szoftverbolban.)

Comments are closed.